Pan de calabaza y arándanos con masa madre

Pan de calabaza y arándanos con masa madre

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 16 godz. 20 min
2 unidades

Składniki

Masa madre de manzana y trigo
  • 150 g de agua
  • 30 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
  • 50 g de arándanos rojos deshidratados
  • 430 g de agua
  • 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite
  • 170 g de agua fría
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 450 g de harina de fuerza
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 20 g de miel
  • 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 3010.7 mg
Białko 43.6 g
Kalorie 6036 kJ / 1442 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 16.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 296.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...