Pan de calabaza y arándanos con masa madre

Pan de calabaza y arándanos con masa madre

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 16 godz. 20 min
2 unidades

Składniki

Masa madre de manzana y trigo
  • de agua
    150 g
  • de pie de masa de manzana y trigo
    30 g
  • de harina de fuerza
    150 g
Arándanos y calabaza
  • de arándanos rojos deshidratados
    50 g
  • de agua
    430 g
  • de pulpa de calabaza en trozos
    180 g
Masa principal
  • de aceite
    1 cucharadita
  • de agua fría
    170 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
  • de miel
    20 g
  • de sal (15 g)
    2 ½ cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 1442 kcal / 6036 kJ
Białko 43.6 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 296.3 g
Błonnik 16.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 3010.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...