
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Tomato Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 slices
Składniki
Roasted Garlic
-
garlic bulbs2
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Assembly
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
tomatoes mixed (e.g. beef, plum, cherry), thinly sliced (5 mm)600 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
307 kcal /
1283 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
547 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.