
Urządzenia i Akcesoria
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Yoghurt Dip
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fat-free plain yoghurt150 g
Fritters
-
wholemeal bread (approx. 3-4 slices), torn in pieces120 g
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
spring onions (approx. 4), thinly sliced (5 mm)45 g
-
large egg1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
olive oil for frying2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
137 kcal /
573 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g