Urządzenia i Akcesoria
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Yoghurt Dip
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fat-free plain yoghurt150 g
Fritters
-
wholemeal bread (approx. 3-4 slices), torn in pieces120 g
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
spring onions (approx. 4), thinly sliced (5 mm)45 g
-
large egg1
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 tsp
-
olive oil for frying2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
573 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 Std. 45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min