Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Wakame Butter
5 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 godz. 50 min
Lemon pepper seasoning
1 godz. 35 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min