Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Falafel crackers
40 min
Rose Harissa
20 min
Chocolate and strawberry domes
51 godz.