Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio chocolate balls
Pas d’évaluation
Boiled Noodles
Pas d’évaluation
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Goan prawn curry
25min
Spicy peach and mango chutney
45min
Black garlic and onion jam
55min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min