Urządzenia i Akcesoria
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min