Urządzenia i Akcesoria
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pieces
Składniki
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
253 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
519.9 kJ /
124.3 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scotch eggs
50 min
Basic Quinoa
35 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Red Velvet Waffle
20 min
Molten chocolate cake
45 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Hand Roll Sushi
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min