Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad

Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad

4.9 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 35 min
4 portions

Składniki

Peruvian roast chicken
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • sea salt
    1 tbsp
  • ground paprika
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tbsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    1 tsp
  • whole uncooked chicken
    1200 - 1400 g
Green sauce
  • fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds
    65 g
  • fresh jalapeño chillies cut into halves and deseeded
    1 - 2
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • ground cumin
    1 tsp
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    1 tsp
  • mayonnaise (see Tips)
    120 g
Avocado salad
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • continental cucumber cut into pieces (1.5 cm)
    1
  • avocado ripe, flesh only, cut into pieces (1.5 cm)
    1
  • red onion cut into slices
    ½
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • freshly squeezed lime juice
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1234.5 kcal / 5165.2 kJ
Białko 65.7 g
Tłuszcz 99.6 g
Węglowodany 26.8 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 1840.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...