Urządzenia i Akcesoria
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Steamed beetroot
-
water700 g
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths900 g
-
garlic cloves crushed4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh curry leaves plus extra to serve20
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sherry vinegar1 tbsp
Walnut sauce
-
walnuts80 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
plant-based milk of choice125 g
-
sherry vinegar20 - 30 g
-
pure maple syrup¼ tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pine nuts roasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
2062.3 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Steamed Spinach
20 min
Steamed Cauliflower
25 min
Brown basmati rice
40 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Cauliflower mash
25 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Simple steamed salmon
30 min