Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Simple steamed salmon
30 min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Stewed prunes
55 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Basic vegetable stock
1h
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Green goddess pizza
1h 30min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min