Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Warm beetroot dish
50min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Kvass fermented beetroot salad
168óra 15p
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Zucchini soup
25min
Steamed Leeks
25min
Cooking beetroot and corn
40min
Spring greens with grapefruit
30min
Lentil and mint salad
3ωρ. 55 λεπτ.