Urządzenia i Akcesoria
Sichuan zucchini and eggplant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)1
-
zucchini (large), cut into pieces (2 cm)1
-
sea salt2 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)30 g
-
sesame oil plus an extra 1-2 tsp to fry30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
chilli broad bean paste (see Tips)2 tsp
-
piece fresh ginger2 cm
-
garlic cloves4
-
cornflour2 tbsp
-
black rice220 g
-
water1000 g
-
Asian greens trimmed and cut into thirds1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices, to garnish2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
kimchi to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2065.7 mg
Białko
12 g
Kalorie
2351.7 kJ /
559.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
69.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced paneer parcels
50 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Salmon Miso Soup
30 min