Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g provolone cortado em pedaços
- 1 dente de alho (ver dica)
- 50 g azeite
- 350 g curgete cortada em rodelas
- 700 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2604 kJ / 622.4 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1037 mg
Alternatywne przepisy
Risoto de espinafres e fiambre
Keine Bewertungen
Poke proteico
1 Std.
Bolo de morango em camadas -TM6
2h
Arroz de tomate e legumes
1 Std. 15 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Arroz de cenoura
30min
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Bifes de atum com molho de tomate
30min
Carbonara de salsichas
40min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min