
Urządzenia i Akcesoria
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 doses
Składniki
-
pasta de miso50 g
-
açúcar30 g
-
mel1 c. sopa de
-
vinho branco2 c. sopa de
-
molho de soja1 c. sopa de
-
óleo de sésamo4 c. sopa de
-
filetes de peixe s/ pele (200 g cada aprox.)4
-
cogumelos shitake cortados em fatias (1 cm aprox.)200 g
-
grão-de-bico cozido escorrido (500 g q prox.)800 g
-
água300 g
-
azeite mais q.b. p/ untar30 g
-
sal½ c. chá de
-
gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)10 g
-
feijão-verde redondo300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
636.5 kcal /
2663 kJ
Białko
46.3 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
51.6 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1628.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fusão
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia