Baguette en épis au sésame
TM6 TM5 TM31

Baguette en épis au sésame

5.0 (5 ocen)

Składniki

La poolish

  • 160 g d'eau minérale
  • 50 g de graines de sésame
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 160 g de farine T 80, et un peu pour fariner

La pâte

  • 160 g d'eau minérale
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 340 g de farine T 45, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 3 c. à soupe bombées de graines de sésame
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
2483 kJ / 586 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
125 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy