Baguettes au levain de blé

Baguettes au levain de blé

4.8 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 portion

Składniki

  • huile d'olive pour huiler
  • 240 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 140 g d'eau
  • 45 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de sucre
  • 1 c. à café de levure boulangère sèche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 586.9 mg
Białko 6 g
Kalorie 742.8 kJ / 177.5 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...