Pain marguerite pavot et curry

Pain marguerite pavot et curry

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
1 pièce

Składniki

La poolish
  • d'eau minérale
    150 g
  • de levure boulangère fraîche
    2 g
  • de farine T80
    150 g
La pâte
  • d'eau minérale
    130 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    120 g
  • de farine T80
    90 g
  • de farine T150
    90 g
  • de sel
    10 g
  • de curry en poudre
    10 g
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe bombées
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1610 kcal / 6828 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 324 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...