Pain marguerite pavot et curry
TM6 TM5 TM31

Pain marguerite pavot et curry

5.0 (1 ocena)

Składniki

La poolish

  • 150 g d'eau minérale
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine T80

La pâte

  • 130 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 120 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 90 g de farine T80
  • 90 g de farine T150
  • 10 g de sel
  • 10 g de curry en poudre
  • 2 c. à soupe bombées de graines de pavot
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
6828 kJ / 1610 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
324 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy