Pain marguerite pavot et curry

Pain marguerite pavot et curry

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
1 pièce

Składniki

La poolish
  • 150 g d'eau minérale
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine T80
La pâte
  • 130 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 120 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 90 g de farine T80
  • 90 g de farine T150
  • 10 g de sel
  • 10 g de curry en poudre
  • 2 c. à soupe bombées de graines de pavot
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 47 g
Kalorie 6828 kJ / 1610 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 324 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...