Roland-Garros

Roland-Garros

5.0 6 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 12 godz.
2 portions

Składniki

La ganache montée au citron (la veille)
  • feuille de gélatine alimentaire
    1 ½
  • de chocolat blanc en morceaux
    130 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • jus de citron
    2
L'insert abricot-fruit de la Passion (le jour même)
  • feuilles de gélatine alimentaire
    2 ½
  • d'abricots frais dénoyautés
    200 g
  • de fruits de la Passion
    70 g
  • jus de citron
    ½
Les coques en chocolat blanc
  • de chocolat blanc en morceaux
    200 g
La pâte sucrée
  • de sucre en poudre
    85 g
  • gousse de vanille
    1
  • de beurre doux en morceaux
    120 g
  • œuf
    1
  • de poudre d'amande
    40 g
  • de sel
    1 pincée
  • de farine
    210 g
Le dressage
  • de sucre en poudre
    40 g
  • zeste de citron jaune
    ½
  • tube pâtissier blanc

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 2599.9 kcal / 10877.8 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 162 g
Węglowodany 263.1 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 93.4 g
Sód 330.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...