
Wersje kompatybilne
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de blanc de poireau en rondelles
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe bombées de crème fraîche épaisse
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
- 1 brin d'aneth frais ciselé
- 50 g d'œufs de saumon
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 144 kcal / 602 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 10 g