Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon

Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon

4.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de blanc de poireau en rondelles
    400 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • feuille de laurier
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse
    4 c. à soupe bombées
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • d'aneth frais ciselé
    1 brin
  • d'œufs de saumon
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 144 kcal / 602 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...