Sauce vierge

Sauce vierge

4.5 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • de basilic frais
    10 - 12 feuilles
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    40 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de tomates coupées en dés (1 cm)
    300 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 990 kcal / 4087 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 101 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 610 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...