![Sauce vierge Sauce vierge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7D61F5B-1012-4AF6-BA74-DBD2C2520711/Derivates/6d280eb4-4575-4098-8be3-1a83773c879a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 10 - 12 feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de tomates, coupées en dés (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4087 kJ / 990 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 101 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 610 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20min
Guacamole
5 Min
Sauce béarnaise
20min
Gaspacho tomate-gambas
2h 30min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Ceviche de dorade
10 min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8 Std. 40 Min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15 min.
Tartare de thon et gaspacho
20min
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Sauce tartare
10 min