Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 10 - 12 feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de tomates, coupées en dés (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4087 kJ / 990 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 101 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 610 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon gravlax
60h 30 min
Guacamole
5min
Sardines grillées à la gremolata
35min
Fumet de poisson
45min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
8h 40min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Sauce chimichurri
5min
Ceviche de dorade
10min
Sauce chien
10min
Sauce tartare
10min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min