Sauce vierge

Sauce vierge

4.4 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 10 - 12 feuilles de basilic frais
  • 2 gousses d'ail
  • 100 g d'huile d'olive
  • 40 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de tomates coupées en dés (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 610 mg
Białko 4 g
Kalorie 4087 kJ / 990 kcal
Tłuszcz 101 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...