Sauce vierge
TM6 TM5

Sauce vierge

4.5 ( 21 ocen )

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 10 - 12 feuilles de basilic frais
  • 2 gousses d'ail
  • 100 g d'huile d'olive
  • 40 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de tomates coupées en dés (1 cm)

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
990 kcal / 4087 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
101 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy