
Urządzenia i Akcesoria
Soupe aux asperges, carottes et amandes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'amandes décortiquées50 g
-
d'échalotes coupées en deux30 g
-
d'huile d'olive30 g
-
d'asperges vertes coupées en morceaux (4 cm)300 g
-
de carottes coupées en morceaux (4 cm)300 g
-
d'eau450 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
186 kcal /
778 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
477 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja