
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'échalotes coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g d'asperges vertes coupées en morceaux (4 cm)
- 300 g de carottes coupées en morceaux (4 cm)
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 186 kcal / 778 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 6 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 477 mg