Soupe aux asperges, carottes et amandes

Soupe aux asperges, carottes et amandes

4.3 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'amandes décortiquées
    50 g
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'asperges vertes coupées en morceaux (4 cm)
    300 g
  • de carottes coupées en morceaux (4 cm)
    300 g
  • d'eau
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 186 kcal / 778 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 477 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...