Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice

Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote
    50 g
  • de beurre
    20 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    400 g
  • de châtaignes cuites et pelées
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon
    1
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de girolles fraîches
    100 g
  • de pain d'épices en morceaux
    6 tranches
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238 kcal / 1000 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...