Soupe froide au cresson et tartines de tapenade

Soupe froide au cresson et tartines de tapenade

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de pommes de terre en cubes
  • 1 cube de bouillon
  • 125 g de cresson
  • 800 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 8 tranches de pain
  • 8 c. à soupe de tapenade d’olives noires (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1103 kJ / 264 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...