Œuf mollet aux asperges

Œuf mollet aux asperges

3.8 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'asperges blanches fines
    400 g
  • d'asperges vertes
    400 g
  • d'eau
    400 g
  • de beurre coupé en morceaux de 1 cm
    120 g
  • œufs bio ou Label rouge, bien froids
    4
  • d'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • échalotes coupées en deux
    2
  • le zeste d'un citron jaune
  • de jus de citron
    15 g
  • de vin blanc sec
    50 g
  • gousse de vanille les graines seulement
    ½
  • d'eau froide
    3 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357.9 kcal / 1497.4 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 16.9 g
Sód 80.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...