
Urządzenia i Akcesoria
Œuf mollet aux asperges
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
d'asperges blanches fines400 g
-
d'asperges vertes400 g
-
d'eau400 g
-
de beurre coupé en morceaux de 1 cm120 g
-
œufs bio ou Label rouge, bien froids4
-
d'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
échalotes coupées en deux2
-
le zeste d'un citron jaune
-
de jus de citron15 g
-
de vin blanc sec50 g
-
gousse de vanille les graines seulement½
-
d'eau froide3 c. à soupe
-
du sel
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
357.9 kcal /
1497.4 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Sód
80.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja