
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
4 portions
Składniki
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
-
de lardons fumés150 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.500 g
Le gaspacho (le jour même)
-
d'eau400 g
-
cube de bouillon émietté1
-
de petits pois surgelés500 g
-
feuilles de menthe fraîche10
Les pickles d'échalotes
-
d'échalotes100 g
-
de vinaigre de riz100 g
-
de sel2 pincées
-
de miel20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
727.7 kcal /
3044.5 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
61.7 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Sód
385 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Trompe-l’œil
11 Przepisów
Francja
Francja