Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino

3.7 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
  • de lardons fumés
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    500 g
Le gaspacho (le jour même)
  • d'eau
    400 g
  • cube de bouillon émietté
    1
  • de petits pois surgelés
    500 g
  • feuilles de menthe fraîche
    10
Les pickles d'échalotes
  • d'échalotes
    100 g
  • de vinaigre de riz
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de miel
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 727.7 kcal / 3044.5 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 61.7 g
Węglowodany 30.6 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 33.9 g
Sód 385 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...