Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux

Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • de poivron rouge en lamelles
    200 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de pain en morceaux
    40 g
  • de tomates en morceaux
    600 g
  • d'huile d'olive et 1 filet
    9 c. à soupe
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • échalote émincée
    1
  • de coriandre fraîche ciselés
    10 brins
  • abricots secs dénoyautés moelleux, en petits morceaux
    6
  • de câpres au vinaigre
    1 c. à soupe bombée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332 kcal / 1380 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...