Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de brebis
- 120 g de yaourt au lait de brebis
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 396.8 kJ / 94.6 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt vegan au lait de coco
12h 25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1j 20 menit
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Yaourt de soja
12h 15min
Yaourt à la noix de coco (végétalien)
12h 25min
Yaourt au soja (végétalien)
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12 Std.
Yaourt à la myrtille
13 godz.
Yaourt nature Mode Fermentation
12 Std. 10 Min
Yaourt au lait de chèvre
13 godz.