Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines

Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines

3.4 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    150 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • de courge butternut en cubes
    1000 g
  • d'eau
    600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pain de campagne
    4 tranches
  • de pâté de campagne
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364 kcal / 1518 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...