Urządzenia i Akcesoria
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
200 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
200 g de bulbes de fenouil coupés en quatre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
96 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Haricots verts vapeur (200-500 g)
25 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 min
Chou vapeur (300-450 g)
15 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min