Soupe de butternut, chèvre et œuf
TM6 TM5 TM31

Soupe de butternut, chèvre et œuf

4.6 (112 ocen)

Składniki

  • 1 courge butternut, en cubes
  • 1 échalote
  • 600 g de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau, pour les œufs
  • 4 œufs
  • 60 g de pignons de pin
  • 2 yaourts au lait de chèvre
  • 4 pincées de piment d'Espelette
  • 2 brins de coriandre fraîche, équeutés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1212 kJ / 291 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy