Soupe de butternut, chèvre et œuf

Soupe de butternut, chèvre et œuf

4.6 135 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • courge butternut en cubes
    1
  • échalote
    1
  • de bouillon de légumes
    600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau pour les œufs
  • œufs
    4
  • de pignons de pin
    60 g
  • yaourts au lait de chèvre
    2
  • de piment d'Espelette
    4 pincées
  • de coriandre fraîche équeutés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291 kcal / 1212 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...