Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon

Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon

3.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en 4
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de poireaux coupés en tronçons
    300 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc
    30 g
  • de pommes de terre coupés en morceaux
    480 g
  • cube de bouillon de poule
    1
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de pignons de pin
    50 g
  • de crème fraîche
    100 g
  • de reblochon en tranches
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382.9 kcal / 1601.9 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 446.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...