
Urządzenia i Akcesoria
Tapenade de Marseille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
d'ail1 gousse
-
d'olives noires dénoyautées150 g
-
de jus de citron2 c. à soupe
-
de filets d'anchois à l'huile (6-7 filets)25 g
-
de thym frais2 c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
d'huile d'olive30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
85.7 kcal /
353.7 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
1051.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja