
Wersje kompatybilne
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pommes de terre en cubes
- 1 cube de bouillon de légumes
- 125 g de roquette
- 800 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 œufs
- ½ botte de persil frais ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 201 kcal / 842 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 20 g