Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet

Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de pommes de terre en cubes
    400 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de roquette
    125 g
  • d'eau
    800 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • œufs
    4
  • de persil frais ciselée
    ½ botte

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 201 kcal / 842 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...