Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet

Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet

4.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de pommes de terre en cubes
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 125 g de roquette
  • 800 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 œufs
  • ½ botte de persil frais ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10 g
Kalorie 842 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...