Tartare de champignons

Tartare de champignons

4.8 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • d'eau
    30 g
  • de champignons frais coupés en quartiers ou en tranches
    300 g
  • d'huile végétale
    40 g
    40 g d'huile d'olive
  • d'amandes crues
    25 g
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    ¼ - ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • de jus de citron fraîchement pressé
    3 - 4 traits
  • persil frais haché pour le service
  • baguette pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291.1 kcal / 1217.9 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 26.8 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 591 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...