Tartare de champignons

Tartare de champignons

4.7 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 30 g d'eau
  • 300 g de champignons frais coupés en quartiers ou en tranches
  • 40 g d'huile végétale
    40 g d'huile d'olive
  • 25 g d'amandes crues
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 3 - 4 traits de jus de citron fraîchement pressé
  • persil frais haché pour le service
  • baguette pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 591 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1217.9 kJ / 291.1 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...