
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons frais coupés en quartiers ou en tranches
-
40
g d'huile végétale
lub 40 g d'huile d'olive - 25 g d'amandes crues
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ¼ - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 - 4 traits de jus de citron fraîchement pressé
- persil frais haché pour le service
- baguette pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 291.1 kcal / 1217.9 kJ
- Białko
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Sód
- 591 mg