
Urządzenia i Akcesoria
Tartare de champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
d'eau30 g
-
de champignons frais coupés en quartiers ou en tranches300 g
-
d'huile végétale40 g
-
d'amandes crues25 g
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
gousse d'ail1
-
de sel¼ - ½ c. à café
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
de jus de citron fraîchement pressé3 - 4 traits
-
persil frais haché pour le service
-
baguette pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
291.1 kcal /
1217.9 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
591 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

10 ou moins - ingrédients
5 Przepisów
Francja
Francja