
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 700 g de tomates coupées en deux
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de graines de sarrasin
- 100 g de crème fraîche
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 brin de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 336.3 kcal / 1398.3 kJ
- Białko
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Sód
- 1210.8 mg