Socca niçoise

Socca niçoise

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions

Składniki

  • 1 c. à café bombée de romarin frais
  • 250 g de farine de pois chiche
  • 500 g d'eau
  • 20 g d'huile d'olive 2 c. à soupe et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1254.6 mg
Białko 28 g
Kalorie 2895.3 kJ / 692 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 72.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...