Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g koolzaadolie
- 10 - 15 g verse dille, alleen de blaadjes
- 20 - 30 g suiker, naar smaak
- 20 g witte wijnazijn
- 20 g citroensap
- 25 g Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd
- 30 g zoete mosterd
- 1 eierdooier
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 211 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mousse van kaas
10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Komkommersalade met dille
10min
Mangochutney
1h 20min
Bearnaisesaus
15min
Worstmummies
Brak ocen
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Loempia’s
55min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Hollandaisesaus
15min
Groene pepersaus
20min