Urządzenia i Akcesoria
Mosterd-dillesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 beker
Składniki
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Komkommersalade met dille
10 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Soezendeeg
2 godz.
Groene pepersaus
20 min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Koffielikeur
40 min
Margarita
10 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Mousse van tonijn
10 min
Romige champignonsoep
20 min