Urządzenia i Akcesoria
Mosterd-dillesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 beker
Składniki
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bearnaisesaus
20 min
Romige tomatensoep
25 min
Hollandaisesaus
15 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Vegan jus
40 min
Gember schillen
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Groene pepersaus
20 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Granité van koffie
8 godz. 10 min