Urządzenia i Akcesoria
Mosterd-dillesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
1 beker
Składniki
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Chili con carne
40 min
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Eendenlever
33 godz.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Mousse van ham
10 min