Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
TM6 TM5 TM31

Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

4.3 (3 oceny)

Składniki

Bloemkool en truffelpuree

  • 1 teentje knoflook
  • 20 g boter
  • 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
  • 100 g volle melk
  • 1 tl truffelolie
  • ¼ tl zout, naar eigen smaak

Sint-jakobsschelpen

  • 500 g water
  • 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
  • verse bieslook, fijngehakt, om te garneren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
271 kJ / 64.5 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
1 g
Sód
160.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy