Choux craquelins au gianduja

Choux craquelins au gianduja

4.7 43 oceny
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 17 godz.
6 portions

Składniki

Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
  • de chocolat gianduja
    180 g
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    400 g
Réalisation des craquelins
  • de farine
    40 g
  • de cassonade
    50 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de cacao en poudre non sucré
    8 g
Réalisation de la pâte à choux
  • d'eau
    65 g
  • de lait
    60 g
  • de beurre en morceaux
    60 g
  • de sel
    2 g
  • de sucre en poudre
    2 g
  • de farine de blé T45
    80 g
  • d'œufs (2-3 œufs)
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 624 kcal / 2591 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...