![Cristallisation du chocolat Cristallisation du chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5ca80bdf5aa6b1fb7446f06cabee254f/Derivates/d2e2eaa3ba44681a31bef7b7bc1244b8be922fd4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 4740 kJ / 1144 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 83 g
- Tłuszcz nasycony
- 55 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 29 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 Std. 40 Min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Toffees aux amandes
1 godz. 45 min
Chocolats de Noël
1 godz.
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Mendiants au chocolat
30min
L'histoire Vorwerk
5 min
Starmix - C
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
L'aventure Vorwerk
5 min
ATELIER menu 1
1 godz.
Chocolats de Pâques
15 Min