Urządzenia i Akcesoria
Cristallisation du chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
29 mg
Białko
17 g
Kalorie
4740 kJ /
1144 kcal
Tłuszcz
83 g
Błonnik
24 g
Tłuszcz nasycony
55 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Délices de Pâques vol. II
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mendiants au chocolat
30 min
Chocolats de Pâques
15 min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 godz. 10 min
Chocolats de Noël
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 godz. 40 min
Chips de légumes au four
1 godz. 45 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Petits chocolats cœur framboise
1 godz.
Croquants aux noix
1 godz. 30 min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min