
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'emmental en morceaux60 g
-
d'eau800 g
-
de blancs de poireau coupés en tronçons350 g
-
de cabillaud800 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts7 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts7 pincées
-
de pâtes sèches, type macaroni250 g
-
de gros sel8 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376.3 kcal /
1588.2 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1124.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rock Stars
24 Przepisy
Francja
Francja