Gratin de pâtes au poisson et poireaux

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.1 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'emmental en morceaux
    60 g
  • d'eau
    800 g
  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    350 g
  • de cabillaud
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    7 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    7 pincées
  • de pâtes sèches, type macaroni
    250 g
  • de gros sel
    8 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.3 kcal / 1588.2 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 33.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1124.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...