Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 48.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 705 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Tarte au magret fumé
45min
Saumon gratiné à la pomme
30min
Côtes de veau à la provençale
30min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Cocktail Bellini
5 min