
Urządzenia i Akcesoria
Magret de canard au maroilles et à la bière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oignon coupé en deux1
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de maroilles en morceaux250 g
-
de fécule de maïs1 c. à café
-
de bière brune100 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.250 g
-
d'eau500 g
-
magrets de canard avec la peau2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
611.2 kcal /
2557.1 kJ
Białko
31.9 g
Tłuszcz
48.9 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
26.6 g
Sód
705 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja