Magret de canard au maroilles et à la bière

Magret de canard au maroilles et à la bière

4.1 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de maroilles en morceaux
    250 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de bière brune
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • d'eau
    500 g
  • magrets de canard avec la peau
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 611.2 kcal / 2557.1 kJ
Białko 31.9 g
Tłuszcz 48.9 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 26.6 g
Sód 705 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...