
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 611.2 kcal / 2557.1 kJ
- Białko
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 48.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.6 g
- Sód
- 705 mg