Flammekueche aux lardons et champignons

Flammekueche aux lardons et champignons

4.6 144 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé
    300 g
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • d'huile neutre (colza ou tournesol)
    4 c. à soupe
  • d'eau
    130 g
  • d'oignon rouge coupé en quatre
    100 g
  • de gruyère en morceaux
    50 g
  • de crème fraîche épaisse
    100 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de champignons frais finement émincés
    100 g
  • de lardons en allumettes
    150 g
  • ciboulette, séchée et ciselée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2277 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...