
Urządzenia i Akcesoria
Jalousie aux abricots
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 parts
Składniki
-
de beurre préalablement congelé en morceaux (2-3 cm)300 g
-
de farine de blé300 g
-
d'eau froide135 g
-
de sel½ c. à café
-
de gingembre frais coupé en morceaux10 g
-
d'abricots frais dénoyautés et coupés en morceaux800 g
-
de sucre en poudre restants430 g
-
de sucre glace maison50 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
473.9 kcal /
1982.9 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
70.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Sód
101.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja