
Urządzenia i Akcesoria
Ananas fraise melba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts130 g
-
blanc d'œuf1
-
d'ananas frais préalablement congelés en morceaux400 g
-
de fraises fraîches500 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. très froide250 g
-
de mascarpone très froid50 g
-
gousse de vanille égrainée1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479.8 kcal /
2010.3 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
54.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Sód
45.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coupes glacées
9 Przepisów
Francja
Francja