
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 90 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 90 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 4 c. à café d'Antésite (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 65 kcal / 271.3 kJ
- Białko
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Sód
- 40.3 mg