Minicakes salés au fromage et à la framboise

Minicakes salés au fromage et à la framboise

3.3 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

Confit de framboises au piment
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de piment doux rouge
  • 100 g de framboises fraîches
  • 50 g de sucre
  • 40 g de vinaigre balsamique
Mini-cakes
  • 30 g de parmesan coupé en morceaux
  • 15 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 2 c. à café de paprika fumé, moulu
    2 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 gousse d'ail
  • 240 g de lait
  • 270 g de farine de blé
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 60 g de brie coupé en morceaux (3 cm)
  • 4 œufs
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 2 brins de romarin frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 192.9 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 791.9 kJ / 189.3 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...