Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles

Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles

4.4 83 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
18 unidades

Składniki

  • champiñones medianos limpios (aprox. 400 g)
    18
  • de sobrasada
    50 g
  • huevos de codorniz
    18
  • de chalotas en mitades
    80 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de romero fresco
    1 pellizco
    1 pellizco de tomillo fresco
  • de sal
    3 pellizco
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de nata (35% de grasa)
    80 g
  • de pimienta negra recién molida
    2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 70 kcal / 296 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 66 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...