
Urządzenia i Akcesoria
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
18 unidades
Składniki
-
champiñones medianos limpios (aprox. 400 g)18
-
de sobrasada50 g
-
huevos de codorniz18
-
de chalotas en mitades80 g
-
de mantequilla40 g
-
de romero fresco1 pellizco
-
de sal3 pellizco
-
de pimienta negra molida1 pellizco
-
de nata (35% de grasa)80 g
-
de pimienta negra recién molida2 pellizcos
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
70 kcal /
296 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
66 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sabor a bosque
15 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania