Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado

Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado

4.2 63 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
24 unidades

Składniki

  • 400 g de agua
  • 500 g de patatas de guarnición lavadas
Mayonesa de caviar
  • 250 g aceite de girasol
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita zumo de limón
    1 cucharadita de vinagre
  • 2 cucharaditas de mostaza (opcjonalnie) (10 g)
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida (opcjonalnie)
  • ½ cucharadita de sal
  • 40 g de nata
  • 50 g de huevas de mújol
Montaje
  • 150 g de salmón ahumado en láminas
  • 25 g de huevas de mújol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 209.6 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 552 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...