Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado

Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado

4.2 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
24 unidades

Składniki

  • de agua
    400 g
  • de patatas de guarnición lavadas
    500 g
Mayonesa de caviar
  • de aceite de girasol
    250 g
  • huevo
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
    1 cucharadita de vinagre
  • de mostaza (opcjonalnie) (10 g)
    2 cucharaditas
  • de pimienta negra molida (opcjonalnie)
    2 pellizcos
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de nata
    40 g
  • de huevas de mújol
    50 g
Montaje
  • de salmón ahumado en láminas
    150 g
  • de huevas de mújol
    25 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 132 kcal / 552 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 209.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...