Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 besugo (aprox. 2 kg) abierto por la mitad, sin espinas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 8 - 10 dientes de ajo laminados
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 50 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1291.8 kJ / 309 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Merluza a la koskera
45min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 godz. 15 min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 Min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min