Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Date and nut balls
20 min
Vegan Burgers
45 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Vegan gravy
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegan burgers
45 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Vegetarian nuggets
30 min