Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Röstis (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder200 g
-
parsnips peeled200 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder200 g
-
garlic cloves3
-
medium eggs3
-
plain flour110 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
crème fraîche300 g
-
lemons finely grated zest only1 ½
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1374.9 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1177.7 kJ /
281.5 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min