Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Spiralized Fideuá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley cut in pieces4 - 5 sprigs
-
red peppers cut in pieces (4 cm)150 g
-
aubergine cut in pieces (3 cm)100 g
-
mixed dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
sweet paprika3 pinches
-
tinned chopped tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
789.3 kJ /
188.7 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Springtime Risotto
55 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min