Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Spiralized Fideuá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley cut in pieces4 - 5 sprigs
-
red peppers cut in pieces (4 cm)150 g
-
aubergine cut in pieces (3 cm)100 g
-
mixed dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
sweet paprika3 pinches
-
tinned chopped tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
789.3 kJ /
188.7 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Apple Tart
1 godz.
Jerk Spice Rub
Brak ocen
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min